Ahjo Communications ja HSL sopimukseen sisäisen viestinnän kehittämistyöstä

Ahjo Communications Oy on valittu toteuttamaan Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän eli HSL:n Viesti kulkee yhteistyössä  -sisäisen viestinnän palvelumuotoiluprojektin.  

Tavoitteena on varmistaa yhteinen ymmärrys siitä, että sisäinen viestintä on tärkeä osa jokaisen tehtäviä. Tarkoituksena on kannustaa kaikkia HSL:läisiä toimimaan aktiivisesti tiedon tuottajina ja jakajina”, toteaa osastonjohtaja Mari Flink HSL:stä.

Ahjo ymmärtää sisäisen viestinnän kehittämisen prosessin meidän lähtökohdistamme. Heillä on näkemystä palvelumuotoilun työkalujen käyttöön projektissamme. Ahjon kokemus ja referenssit vakuuttivat”, sanoo Flink.

Aloitamme innolla yhteistyön HSL:n kanssa. Sisäinen viestintä on ulkoista viestintää tärkeämpää, koska kaikki lähtee sisäisen viestinnän onnistumisesta. HSL on edelläkävijä tässä”, toteaa Sari-Liia Tonttila, Ahjon toimitusjohtaja.