Suomen Liikennemediat Oy:n toimintaan mukaan merkittävä osakas -Kaupan myötä syntyy täysin uusia ratkaisuja ulkomainontaan

Suomalainen Divest Group Oy on ostanut osan Suomen Liikennemediat Oy:n osakekannasta 23.4.2021. Kaupan myötä Divest Group Oy omistaa 30 % Suomen Liikennemediat Oy:n osakkeista. Osakekaupalla tähdätään merkittäväksi toimijaksi Suomen ulkomainosalalla.

Suomen Liikennemediat Oy, joka tunnetaan myös brändinimestään bussimainos.com, on bussimainontaan keskittynyt yritys, joka toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Kotkassa ja Imatralla.

Suomen Liikennemediat Oy:n toimitusjohtaja Timo Moilanen pitää uusia omistusjärjestelyjä erinomaisena asiana. Nykyisille ja uusille asiakkaille on nyt tarjolla markkinointiratkaisu, jollaista Suomesta ei ennen tätä ole löytynyt – liikkuvan ja staattisen ulkomainonnan yhdistelmä on vertaansa vailla.

–Odotan yhteistyöltämme paljon. On erittäin hienoa saada kumppaniksi osaava taho, jonka näytöt tämän alan liiketoiminnan kannattavasta kehittämisestä ovat kunnossa. Suomen Liikennemediat Oy tulee jatkamaan kasvun ja kannattavuuden tiellä, kun taustalta löytyy entistä leveämmät hartiat, Moilanen kertoo.

Osakekaupan yhteydessä Suomen Liikennemedia Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Divest Group Oy:n partner Jari Vesanen.

–Erityisen vaikuttavaa Suomen Liikennemediat Oy:ssä on sen kasvuhakuinen ja kokeilukulttuuriimme helposti integroituva tiimi. Uskon, että saamme hienoja tuloksia yhdessä aikaiseksi, ja nykyiset konsernin medialiiketoiminnan asiakkaat tulevat varmasti nauttimaan tarjoamistamme synergiahyödyistä, Vesanen toteaa.

Divest Group Oy lähti mukaan ulkomainontaan vuonna 2016, kun se hankki osuuden Atlas Media Oy:stä. Tuon kaupan myötä Divest Group otti roolia liiketoiminnan kehittämisessä, jonka jälkeen Atlas Median liikevaihto yli kolminkertaistui kauppaa seuranneiden kolmen tilikauden aikana. 

Suomen Liikennemediat Oy vastaa myös yksinoikeudella Biketaxien mainospaikkojen myynnistä ympäri Suomen. Biketaxi on Suomen ainoa sähköpolkupyörätaksiyritys.

Yhdessä Atlas Media ja Suomen Liikennemediat Oy tarjoavat asiakkailleen yli 33000 mainospintaa kymmenissä suomalaisissa kaupungeissa.