Stora Enso nimittää René Hansenin brändi- ja viestintäjohtajaksi

Stora Enso on nimittänyt René Hansenin yhtiön brändi- ja viestintäjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään helmikuussa 2022 toimipaikkanaan Tukholma.

Norjalainen René Hansen siirtyy Stora Ensoon maailman johtavasta lannoiteyhtiöstä Yara Internationalista, jossa hän on työskennellyt brändijohtajana. Aiemmin hän on toiminut globaaleissa markkinoinnin ja brändijohtamisen tehtävissä esimerkiksi TOMRA Systemsissä, Zound Industriesissä ja Burton Snowboardsissa. Hänellä on yli 18 vuoden kokemus yritysmarkkinoinnin, brändien, suunnittelun ja työntekijöiden sitouttamisen kehittämisestä ja integroinnista. Renéllä on kandidaatintutkinto viestinnästä ja markkinoinnista.

“Olen iloinen voidessani toivottaa René Hansenin tervetulleeksi Stora Ensoon ja johtoryhmäämme. Renén mittava kokemus brändien strategisesta kehittämisestä auttaa meitä vauhdittamaan muutostamme uusiutuvien materiaalien yhtiöksi. Hän on osoittanut taitavansa ihmiset, liiketoiminnan ja vastuullisuuden yhdistävän tarkoitus- ja kokemuslähtöisen viestinnän, ja se tulee olemaan valtavan arvokas lisä organisaatioomme. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään Renén kanssa ja nostamaan viestintämme ja brändimme uudelle tasolle”, sanoo Stora Enson toimitusjohtaja Annica Bresky.

“Olen innoissani uudesta tehtävästäni Stora Ensossa. Yhtiö on edelläkävijä uusiutuviin materiaaleihin liittyvissä innovaatioissa ja näyttää suuntaa ilmastonmuutoksen torjunnassa ja kehityksen kääntämisessä. Kunnianhimoisen, positiiviseen ympäristövaikutukseen pyrkivän vastuullisuusohjelmansa myötä Stora Enso on oivassa asemassa biopohjaisessa kiertotaloudessa. Odotan jo, että pääsen kehittämään, lanseeraamaan ja markkinoimaan ympäristöystävällisiä tuotteita, joilla tehdään vastuullisempaa tulevaisuutta”, sanoo René Hansen.