Alma Talent Oy:n tytäryhtiö Suoramarkkinointi Mega Oy on tänään sopinut kaupasta, jolla se myy omistamansa 80 % osuuden Muugimeistrite A/S:n osakekannasta yhtiön toimivalle johdolle. Muugimeistrite A/S on yhtiö, joka harjoittaa telemarkkinointia Virossa ja Latviassa. Yhtiön toimitusjohtaja Tarmo Laus on aiemmin olleet yhtiössä vähemmistöomistajana ja ottaa nyt vastuun koko liiketoiminnasta. Liiketoiminnan liikevaihto oli noin 5 miljoonaa euroa vuonna 2021.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. Kaupalla ei ole merkittävää tulosvaikutusta Alma Medialle.

”Baltian telemarkkinointi on tehnyt Tarmo Lausin johdolla erinomaista työtä. Toiminnalla ei kuitenkaan juurikaan ole synergioita Suomen telemarkkinoinnin tai muun Alma Talentin liiketoiminnan kanssa. Tarmolla on pitkä kokemus yhtiöstä ja tämä ratkaisu on hyvä sekä asiakkaille että henkilöstölle”, Alma Talentin johtaja Juha-Petri Loimovuori sanoo.