Kuvassa vasemmalla OSG Viestinnän toimitusjohtaja Toni Perez ja oikealla OSG Agencyn toimitusjohtaja Mikko Raunio.

Vuoden toimisto 2022 -kilpailussa kunkin sarjan voittajaksi valikoituu toimisto, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat. OSG Agency otti ensikertalaisena jaetun ykkössijan digitoimistojen sarjassa, ja OSG Viestintä nousi jo toistamiseen viestintätoimistojen sarjan voittajaksi. Regi Research & Strategin vuosittain Suomessa ja Ruotsissa järjestämä kilpailu on samalla markkinointiviestintäalan laajin asiakastyytyväisyystutkimus. Arvioinnin kohteina oli 63 alan yritystä ja vastaajia oli 871.

– OSG Agencyssä olemme viime vuosina kehittäneet erityisesti datan hyödyntämistä luovassa suunnittelussa ja digimarkkinoinnissa. Digiosaamisen lisäksi tuloksissa korostuivat strateginen osaamisemme, henkilöstömme sitoutuneisuus sekä asiakkaan kokema hyöty. Asiakkaidemme luottamus on meille kaikkien tärkeintä, minkä takia menestyminen juuri tässä kilpailussa tuntuu makealta, OSG Agencyn toimitusjohtaja Mikko Raunio sanoo.

Hyvän elämän arvoja korostava OSG Viestintä on sijoittunut Vuoden toimisto -kilpailussa kolmen parhaan joukkoon jo viidesti ja voittanut sarjansa kaksi kertaa. Toimisto on voittanut myös viime aikoina muita palkintoja. Visit Ålandin ja OSG Viestinnän innovatiivinen kesäkampanja valittiin viime vuoden lopulla Euroopan parhaaksi monikanavaiseksi kampanjaksi kansainvälisessä Excellence Awards -kilpailussa. Ahvenanmaa tekikin viime heinäkuussa kaikkien aikojen matkailijaennätyksen ilman ulkomailta tulleita turisteja.

– Kilpailumenestys osoittaa, että emme ole jääneet lepäämään laakereillamme. Olemme kehittäneet etenkin strategisen suunnittelun osaamistamme, ja pystymme olemaan asiakkaillemme entistäkin luovempi viestinnän kumppani, OSG Viestinnän toimitusjohtaja Toni Perez kommentoi.

OSG on turkulainen, kokonaisvaltaista palvelua tarjoava markkinointiviestintäkonserni, joka toimii Turussa ja Helsingissä. Konserniin kuuluvat OSG Agency ja OSG Viestintä. Konsernissa työskentelee noin 35 markkinointiviestintäalan ammattilaista.