Kokenut vaikuttamisen ja EU-asioiden osaaja, Janina Mackiewicz, siirtyy Milttonille johtavaksi asiantuntijaksi. Mackiewicz, jonka viimeisin työ on viestintäkonsulttiyritys Kreabilla, tuo laajan kokemuksensa vaativien tilanteiden ja projektien hallinnasta Milttonin asiakkaille.

Mackiewicz tuo laajan EU-osaamisensa vaikuttajaviestinnän tiimiin. Hän on työskennellyt Euroopan laajuisesti suurten kampanjoiden ja vaikuttamisstrategioiden parissa, jotka ovat johtaneet merkittäviin lainsäädännöllisiin muutoksiin. Hän on vakuuttava puhuja, taitava puheiden kirjoittaja ja varma esiintyjä, joka on ohjannut organisaatioita kohti positiivista muutosta.

Mackiewiczilla on lähes vuosikymmenen monipuolinen työkokemus Brysselistä. Hän on työskennellyt Euroopan parlamentissa, vaikuttajaviestinnän konsulttiyrityksessä ja Eurocadresissa, joka valvoo 6 miljoonan eurooppalaisen asiantuntijan ja johtajan etuja. Hänellä on myös työkokemusta Suomen eduskunnasta ja Suomen ylioppilaskuntien liitosta.

Hän on generalisti, joka ottaa nopeasti haltuun uusia politiikan aloja. Viime vuosina Mackiewicz on keskittynyt digitalisaatio- ja innovaatiopolitiikkaan, energiapolitiikkaan, ilmoittajansuojeluun (whistleblowing) ja työvoiman liikkuvuuteen. Hän on pitänyt menestyksekkäitä koulutuksia ympäri Eurooppaa EU-päätöksenteosta ja ollut etulinjassa vaikuttamassa täysin uuden eurooppalaisen direktiiviin.

”Olen kiinnostuneena seurannut Milttonin kasvua markkinajohtajaksi, ja on ilo liittyä tiimiin. Odotan innolla EU-osaamiseni hyödyntämistä asiakkaiden kanssa ja osallistumista yrityksen kansainväliseen ulottuvuuteen”, sanoo Janina Mackiewicz.

”Janinalla on erityistä kokemusta vaikuttamisesta ja EU-asioista. Asiakkaamme arvostavat kykyä hallita vaativia vaikuttamistilanteita sekä kykyä osallistua vuoropuheluun eri sidosryhmien kanssa. Janina tuo juuri tällaista asiantuntemusta, näkemystä ja neuvonantoa asiakkaillemme, ja olemme iloisia saadessamme hänet tiimiimme”, sanoo Max Mickelsson, Miltton Networksin toimitusjohtaja.