Maailman suurimman livemusiikkitapahtuman Euroviisujen finaali lähestyy. Euroopan yleisradioliitto on valinnut TikTokin vuoden 2024 Euroviisujen viralliseksi kumppaniksi jo kolmatta vuotta peräkkäin.

TikTok-yhteisö ottaa joka vuosi osaa musiikin ja kulttuurin juhlaan ja synnyttää viisutrendejä (@eurovision), jotka lähtevät liikkeelle rakastettujen viisuartistien innoittamina. TikTokissa on jaettu jo yli 589 000 #Eurovision-postausta, ja vuosi 2024 tuo someyhteisön lähemmäksi kilpailua kuin koskaan.

Tänä vuonna 68. Euroviisut järjestetään Ruotsin Malmössä Loreenin viimevuotisen voiton ansiosta. Virallisena viihdeyhteistyökumppanina TikTok on kaikkien Euroviisuihin liittyvien asioiden kotipesä – TikTok uudistaa tapaa kokea Euroviisut ja tarjoaa käyttäjilleen eksklusiivista kulissien takaista sisältöä. #Eurovision2024 -hashtag vie käyttäjät syvemmälle kilpailun ytimeen ja nostaa fanikokemuksen uudelle tasolle.

– Olemme iloisia jatkaessamme yhteistyötä Euroviisujen kanssa jo kolmatta vuotta peräkkäin. TikTok-yhteisö suhtautuu Euroviisuihin todella intohimoisesti. Odotammekin innolla, että saamme tuoda fanit entistä lähemmäs maailman rakastetuinta musiikkitapahtumaa Ruotsissa, sanoo TikTokin Euroopan musiikkikumppanuuksista vastaava johtaja Farhad Zand.

TikTok tukee Euroviisuja täydellä voimalla. Monet artistit trendaavat alustalla jo ennen kilpailua, sen aikana ja jopa kisan jälkeen, kuten vuonna 2023 toiseksi sijoittunut Käärijä.

Ruotsista on tullut yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä voittajista, ikoninen ABBA, joka voitti kilpailun 50 vuotta sitten kappaleellaan “Waterloo”. Kappale siivitti yhtyeen maailmanlaajuiseen tähteyteen. Ruotsi on voittanut kilpailun ennätykselliset seitsemän kertaa (yhdessä Irlannin kanssa). Viime vuoden voittaja Loreen on ensimmäinen nainen, joka on voittanut kilpailun kahdesti.

Näin Euroviisujen 2024 fiiliksestä voi nauttia TikTokissa

Virallisena yhteistyökumppanina TikTok kutsuu käyttäjänsä Euroviisujen eturiviin. Sovelluksessa voi osallistua viisukeskusteluun etsimällä julkaisuja #Eurovision2024 -hashtagilla. TikTokissa voi myös seurata artistien, kuten @angelinamango__ ja @joostklein jakamaa sisältöä ja kurkistuksia Malmön tunnelmiin. Käyttäjät voivat seurata virallista @Eurovision-tiliä, jonka kautta pääsee näkemään eksklusiivista sisältöä kulissien takaa.

https://eurovision.tv/story/tiktok-returns-official-entertainment-partner-eurovision-song-contest-2024